13. lokakuuta 2014

Uudet tuulet puhaltaa :)Heipodei! Pahoitteluni tästä postaus viiveestä :( Mutta nyt pitkän hiljaiselon jälkeen minulla on surullisia uutisia kerrottavana. Olen nimittäin myynyt kaikki Pullip- ja Taeyang nukkeni. Se johtunee siitä, että koin pienten pallukoiden vain pölyyntyvän pikkuhinjaa tyhjenevällä nukke-hyllyllä. Mutta älkäähän vielä säikähtäkö, olen nimittäin silti jatkamassa nukke harrastusta, mutta BJD nukkejen parissa. Eli niitä hartsista tehtyjä hirmu kalliita nukkeja joita kukaan meistä ropo-köyhistä suomalaisista ei ikinä tajua, ellei sitten ole harrastaja. 

Mutta tosissaan, sellainen tyttö kun Iplehousen J.I.D Amy olisi tuossa marraskuun alussa tulossa sitten meikäläiselle hyviin hoiviin. Kyseessä olisi ensimmäinen BJD nukkeni, ja olin niin varma että ensimäiseni tulisi olemaan äijä :< (ei siis mitenkään kaksimielisellä tavalla)

Mutta sain kuitenkin loistavan mahdollisuuden ostaa käytettynä suomalaiselta entiseltä nukkeilijalta Amyn, joten oli ihan ihan pakko tarttua nyt mahdollisuuteen. Ja ehkä se 70 senttinen mies ei ole ihan paras mahdollinen pallonivel nukke harrastusta aloittelevalle. :)
Tältä näyttää siis tyttö :) Ajattelin hankkia tytölle vaaleat siniset silmät ja tuollaisen vaalean maantien värisen peruukin :3 Toivottavasti bloggaus intonikin nousisi uuden tytön johdosta :)

Seuratkaa myös instagramiani : Sarusassin ja Tumblr sekoilujani: SaruSaruDream

1 kommentti:

  1. Nätti nätti nätti on kyllä. ; 3 ;
    Itse en ikimaailmassa pystyisi myymään kaikkia Pullip nukkejani. ^^'

    VastaaPoista

Heips! Piristähän päivääni jättämällä kommentti. :3 Minä odottelen ruudun toisella puolella~!