♦ Nuket ♦

♦♦♦♦♦♦Nimi:  Shinku Yukine

Ikä: 18v.
Horoskooppi: Neitsyt

Malli: Pullip Purezza

Tilattu: -

Adoptioitu ystävältä

 Kustomointitiedot:
- Peruukki vaihdettu
- Ripsiä lisätty
-Obitsu SBH-M White

Luonne:  Shinku on kovapintainen, mutta hertaainen tyttö. Hän on hieman jääräpäinen eikä pidä siitä että häntä komennellaan. Kukaan ei oikeastaan tiedä mistä ja milloin Shinku tuli ja miksi hän on täällä. Shinku on leikkisä ja pitää toisten jekuttamisesta, hän kuitenkin pahoittaa helposti mielensä jos hänelle suututaan.

Pitää: Syksystä ja ruskan väreistä, näteistä mekoista, mansikka kakusta ja kaakaosta sekä mukavasta tyttöseurasta

Ei pidä: Hyönteisistä, surkeista draama komedioista, vanilja jäätelöstä eikä liian ulkonäkökeskeisistä henkilöistä.


Menneisyys

Kukaan ei tiedä mistä hän tuli tai miksi, mutta huhutaan että hän tuli pohjoisesta, lumipyryn peittämien hankien läpi pyytämään apua ystävältään, mutta tuli torjutuksi ja on siitä lähtien harhaillut kaduilla ja luostareissa etsimässä apua. Shinku tuntee Pompean.♦♦♦♦♦♦Nimi: William Worthstone (Kleinehoch)

Ikä: 19v.
Horoskooppi: Kaksonen

Malli: Taeyang Natsume

Tilattu: 9.12.2013 / Pullip Style

 Kustomointitiedot:
-Toinen silmä vaihdettu Kaiton Stock
-Keho: Male Obitsu Slim (White) 

-Tatuoinnit
-Peruukki vaihdettu

Luonne: William sanoo itseään "Ikuiseksi etsijäksi", vaikka tietääkin suurinpiirtein mitä hän elämältään haluaa. William ei koskaan pysy kauaa yhdessä asiassa. Herra vaanii seikkailuja ja on toiveikas tulevaisuuden suhteen. Hän ei pelkää tehdä seuraavaa siirtoa, vaikka se muuttaisikin koko hänen elämäänsä pysyvästi. Williamin päästessä ääneen, ei tunnu puheelle tulevan loppua. Tuo sekoaa usein myös sanoissaan, kun puhuu liian nopeasti sillä koittaa pysyä ajatuksensa kanssa samassa tahdissa. Will on hieman epäilevä vakituiseen parisuhteeseen asettautumista sillä hän pelkää sen vievän hänen vapautensa. Williamilla on taipumus käyttää enemmän naisten vaatteita, kuin miesten ja herra ilmaiseekin itseään hyvin feministisesti.

Pitää: Talvesta, retkeilystä ja matkustamisesta, suihkussa laulamisesta, naisten vaatteista sekä flirttailusta.

Ei pidä: Käärmeistä, sanoilla satuttamisesta, dominoivista naisista eikä salmiakista. 


Menneisyys

 William eli ensimmäiset lapsuus vuotensa Yhdysvalloissa New Jerseyssä. William on pienestä pitäen ollut kovin naisellinen ja viihtynyt enemmän tyttöjen leikkien parissa, kuin poikien. Tämän takia hänen suhteensa isäänsä olivat kovin tulehtunut jo alustalähtien. William ja hänen nuorempi sisarensa joutuivat erilleen heidän äitinsä kuoltua auto-onnettomuudessa ja isän menetettyä huoltajuutensa heidän ollessaan vielä hyvin nuoria. Heidät adoptoitiin eri perheisiin eivätkä he enään kuulleet toisistaan sen jälkeen. William sai moni kulttuurisen opetuksen Worthstonen perheessä ja hänet hyväksyttiin siellä juuri sellaisena kuin hän oli. Worthstonen perheessä hän oppi myös paljon muutakin ja liittyi jo 14 vuotiaana adoptioisänsä ohjastamana maailmanlaajuiseen lainsuojattomaan Salamurhaaja järjestöön. 


Williamin lopetettua palkkatappo uransa, 17 vuotiaana, pääsi hän toteuttamaan uutta unelmaansa, eli matkaamaan ympäri maailmaa. Hän on asunut kauemmin Kiinassa, Koreassa, Valko-venäjällä ja Itävallassa. Hänen viimeisimmässä lomakohteessaan Saksassa, tapahtui kuitenkin jotakin ikävää. Hän kohtasi monta tuttua kasvoa hänen Salamurha järjestö ajoiltaan. Häntä aliarvioitiin hänen ulkomuotonsa takia ja William alkoi pukeutua enemmän sukupuolelleen yleisemmin.


 Nyt hän on kuitenkin asettunut pysyvästi Suomeen etsimään kadonnutta sisartaan, josko löytäisi uuden hieman iloisemman seikkailun ja voisi unohtaa menneet. ♦♦♦♦♦♦


Nimi:  Pompea "Pom" Lithlare (Wanet Kleinehoch)

Ikä: 16v.

Horoskooppi: Leijona

Malli: Pullip Du Jardin Mint 


Tilattu: 24.12.2013 / PullipStyle


 Kustomointitiedot:
- Peruukki vaihdettu
- Ripsiä lisätty
-Puolipehmeä M- koonObitsu 

Luonne:  Pompea on hyvin lapsekas ja rakastavainen persoona. Hänen huolenpitonsa on ehkä jopa hieman ylitsevuotavaa useimpien mielestä, mutta hän tarkoittaa sillä vain hyvää.

Pompea on utelias ja kaipaa seikkailuja, mutta nykyisen elämäntilanteensa vuoksi hänen haaveensa nähdä maailmaa on joutunut jäämään pelkäksi haaveeksi.

Pitää: Puutarhan hoidosta, metsässä kävelystä, hunaja kuppikakuista, hiusten laitosta ja valkoisesta väristä.


Ei pidä: Häiriköistä, tunkeilijoista, isoista hämähäkeistä eikä vahvan hajuisista parfyymeista.
Menneisyys

Pompea muistaa hyvin vähän vahemmistaan, veljestään tai muutenkaan lapsuudestaan, ollessaan mukana hänen biologisen äidin kuolemaan päättyneessä auto-onnettomuudessa. Uskotaan että hän löi päänsä niin pahasti ettei tule enää ikinä muistamaan kunnolla menneisyyttään.


Pompea oli 5 vuotias kun hänet adoptoi luostariinsa Lithlaren luostarin Paavi. Samana sateisena iltana kun hänen isänsä menetti Pompean ja Williamin huoltajuuden oikeudessa. Ainoa muistikuva mikä Pompealla on siitä illassa, on todella tuttu ääni huutamassa nimeä "Wanet", jonka hänen luostarinsa Sisaret ovat kertoneet olevan yleinen nimi, joten Pompea uskoo sen olevan hänen oikean nimensä.Tällä hetkellä hän elää toiveissa, että hän löytäisi niin kutsutun veljensä ja voisi muuttaa pois luostarista tämän mukana, vaikka jäisikin mielellään äitinsä ja muiden sisarien kanssa turvalliseen ja tuttuun luostariin, mutta Pompeaa kalvaa kova kaipuu päästä näkemään ulkomaailmaa. Pompea tuntee myös Shinkun.♦♦♦♦♦♦

Nimi: Tyler 'Aki' Miles 

Ikä: 19v.
Horoskooppi: Härkä

Malli: Taeyang - ?

Tilattu: 13.2.14 (Käytettynä - eBay)

 Kustomointitiedot:
- Chipsit - CoolCat
-Peruukki vaihdettu
-Face-up: Saru-chan

Luonne: Tyler on hyvin äkkipikainen ja syvällinen persoona. Hän ajattelee aina kahdesti ennekuin sanoo mitään ääneen. Tyler on juonikas ja pääsee luikertelemaan mistätahansa ongelmasta ilman seurauksia lipevän kielensä ja karismansa ansiosta. Kukaan ei ole vielä saanut Tylerin kylmää ja koston himoista sydäntä lämpenemään. 

Pitää: Siivoamisesta, muiden mukiloimisesta, rankoista kuntosali treeneistä ja haiku runoudesta.

Ei pidä: Maapähkinä voista, sarkasmista eikä keskipisteenä olemisesta.
Menneisyys tulossa♦♦♦♦♦♦Nimi: Daiki Hyun Utakoe

Ikä: 17v.
Horoskooppi: Kalat

Malli: Isul MIO kit
Tilattu: -
Adoptioitu ystävältä

 Kustomointitiedot:
-Face-up: Saru-chan
-Peruukki itse tehty
-Chipsit: CoolCat

Luonne: Daiki on herttainen pieni lukutoukka joka rakastaa hyvää kaunokirjallisuutta ja kylmiä pakkastalvia kun saa pysyä sisällä hyvässä seurassa. Hän on sisäänpäin suuntautunut ujo poika, mutta oikeassa seurassa hän lämpenee ja on avoimempi.  


Pitää: Williamista, tonnikala voileivistä, lukemisesta sekä talvesta

Ei pidä: Että hänen lyhyydestään mainitaan, liiallisesta päällekäymisestä,korkeista paikoista eikä rauhattomuudesta

Menneisyys

ainitaan, liiallisesta päällekäymisestä,korkeista paikoista eikä rauhattomuudest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips! Piristähän päivääni jättämällä kommentti. :3 Minä odottelen ruudun toisella puolella~!