16. huhtikuuta 2014

Buud buud :3 !!

He he heippa! Neljä viikkoa Cosvisioniin ja olen edelleen aivan vaiheessa omien cossieni kanssa. Tietokone on hajalla ja aloitin vihdoin uuden Creepypastan kirjoittamisen, pääsin vihdoin eteenpäin niistä helkutin kaavioista ja tuskallisista kupla-kartoista. Pastan kirjottaminen ei oo niin yksinkertasta ku perus tarinoiden kirjottaminen, ainakaan jos minulta kysytään. Saatan olla ehkä perfektionisti, mut pelkkä veri ja veitset ei riitä. Pitää olla sitä jotain, joden tuntua ja nyt kun mulla on _varmasti_ _vihdoin_ uniikki aihe aloin työstää sitä heti kun vaan sain paperia käsiin. Nyt pitää vaan miettiä miten muotoilen sitä kokonaiseksi pastaksi :)

Tosiaan kun tuo kone meni paskaksi, niin kävinpä taas pitkästä pitkästä aikaa pääkirjastossa. Lainasin vihdoin kuolaamani Ni no Kuni ja Tale of Graces F - pelit pleikkarille, nyt vihdoin kun meillä on tuommonen. Hittolainen ku joku vuokrais Assassin's Creed Brotherhood ja AC4 Black Flag ni olisin suhteellisen onnellinen >w< Pitäis vähän rajottaa pelaamista xD Oon nyt rajottanut animen katsomista sen takia että cossia pukkaa jatkuvasti :D mut nyt alkaa löytyy oikeesti pelejä joissa on hahmoja joista tykkään ja mitä se tarkottaa ku tykkään jostaki hahmosta, aivan oikein. 


Mutta tosiaan, kirjastossa kävin. Ei kamalasti tullut kirjoja lainattua, lähinnä nuo pelit ja pari kivaa cosplay ja japanilaisen pukeutumis alakulttuurin kuvakirja piirtämisen varalle. Olen taas alkanut piirtää ja juur kun huomaan että kaikkien Promarkerien muste alkaa olla loppu xD Mutta tosiaan, Goth ja Lolita - joku kuvakirja oli ja sieltä sain paljon inspistä vaatteiden piirtämiseen. Ja tuo cosplayta käsittelevä lehti, huh huh :D Haluan päästä käyttämään niitä kaikkia vinkkejä!


Kirjastossa käydessä poikettiin siinä kirjaston takanakin näpsimässä pari kuvaa, tai minä kävin. Ihan pakko oli saada Kaitosta lisää kuvia kun peruukki sai kokonaan uuden värin ;) Kyllä! Värjäytin sitten tuon rantahiekan-blondin peruukin tuollaiseksi raidalliseks- eenpäs kerrokkaan! Vaan katsokaa ja ihastelkaa!

3 kommenttia:

 1. Ooo oAo Oliko värjääminen hankalaakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeei se ole vissiinkään kamalan hankalaa kun on kunnon välineet ja tietää mitä tekee :3 Eli ei ollut helppoa, ainakaan minulla xD Kun alkoholi pitoisella tussilla jokaisen kuidun erikseen koitin värittää mahdollisimmanhyvin ja välillä vaihdoin sävyä xD ja sitten kun piti vedellä pestä muutaman kerran ja odottaa että se kuivuu >w< Guuh, aikaa siinä meni mutta nyt sain peruukin josta olin uneksinut >w<

   Poista
  2. Kuulostaa hankalalle. o^o

   Poista

Heips! Piristähän päivääni jättämällä kommentti. :3 Minä odottelen ruudun toisella puolella~!